Victoria Milan deittisivusto

Seksitreffit 100% anonyymisti:

Tiedot:

 • Verkkosivu: VictoriaMilan
 • Tyyppi: Deittisivustot
 • Rekisteröinti: Ilmainen
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Norja, Englanti
 • Omistaja: DigiSec Media A.S.
 • Perustaja: Sigurd Vedal (Norja)
 • Avattu:2010
 • Erikoistunut: Seksitreffit, salasuhde
 • Slogan: Elvytä intohimosi – Hanki salasuhde

VictoriaMilan on erityisesti salasuhteiden järjestämiseen keskittynyt deittisivusto, minkä päätehtävänä on paitsi järjestää helpot seksitreffit, myös pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa. Ja tässä se onkin onnistunut loistavasti. Tämä vuonna 2010 perustettu Norjalaisyritys on saavuttanut maailmalla huikean suositun ja onkin ehdottomasti yksi suosituimmista deittipalveluista ainakin Euroopassa. Tällä hetkellä yli 80,000 Suomalaista naista ja miestä käyttävät tätä palvelua sekä koko Euroopan jäsenmäärä on lähemmäs 850,000.

Tässä deittisivusto arvostelussa keskitymme VictoriaMilan sivuston käytettävyyteen ja toimivuuteen sekä katsomme lunastaako palvelu lupauksensa. Kuten myös palvelun slogan kertoo ”Elvytä intohimosi – Hanki salasuhde”, päätimme testata kuinka helposti seksitreffit sivuston kautta järjestyy.

Rekisteröityminen

Ensimmäiset tunnelmat palvelusta ja sen aloitussivusta herätti jo luottamusta. Käyttöliittymä ja navigointi sivustolla on erittäin helppoa ja tiedät heti, mistä mitäkin voi tehdä. Kun olet ensin syöttänyt haluamasi käyttäjänimen, salasanan ja sähköpostiosoitteen niin tulet samaan postia VictoriaMilanilta, missä on varmistuslinkki. Klikkaamalla tätä linkkiä tilisi aktivoidaan ja voit kirjautua sivustolle normaalisti. Huomioithan, että tämä linkki voi löytyä myös roskapostin joukosta.

Vinkki: Jos tarkoituksenasi on järjestää seksitreffit ja pitää se salassa puolisoltasi, niin tee salainen sähköpostiosoite ennen rekisteröintiä/viestittelyä.

Profiilin muokkaaminen

 

Kun rekisteröityminen on suoritettu saat mahdollisuuden lisätä kuvan ja täydentää profiilisi tiedot. Luonnollisesti, koska sivusto on keskittynyt salasuhteiden järjestämiseen voit myös ohittaa kaikki nämä askeleet. Tosin kannattaa muistaa, että mitä paremmat tiedot annat itsestäsi, myös sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on järjestää seksitreffit. VictoriaMilan palvelussa sinulla on mahdollisuus myös lisätä kuva itsestäsi, mutta blurrata se, minkä jälkeen tunnistaminen kuvasta on mahdotonta.

Profiiliin voit myös laittaa näkyviin kaikki haluamasi tiedot helposti klikkailemalla, kuten: minkälaista seuraa olet etsimässä, onko sinulla ”lemmenpesä” käytettävissä, ruumiinrakenteesi ja kuvailla halutessasi ulkonäköäsi. Vaikka nämä tiedot voi jättää täysin tyhjäksi, kannattaa ne täyttää. Sillä yksityiskohtaiset profiilit herättävät jopa 15 kertaa enemmän kiinnostusta.

Milf-area

Järjestä seksitreffit tai salasuhde

Kun profiili on kunnossa ja kuvat lisätty, niin voit aloittaa seuran etsimisen. Ja se onkin VictoriaMilanissa tehty helpoksi. Yli 80,000 Suomalaista käyttäjää tarkoittaa, että seuranhakijoita on paikalla lähes jokaiselta paikkakunnalta kellonaikaan katsomatta. Ilmapiiri palvelussa oli myös rento ja kaikki naiset ainakin tuntuivat etsivät puhtaasti seksiseuraa. Mikä on loistava asia ainakin salasuhdetta etsiville.

VictoriaMilanissa itse haku toimii hyvin, mutta tätä herkkuahan tarjoavat muutkin deittisivustot. Siihen voit asettaa hakemasi henkilön iän, kaupungin, maksimi etäisyyden sekä milloin hän on viimeksi ollut kirjautuneena palveluun. Lisäksi voit määrittää haluatko nähdä ainoastaan henkilöitä kenellä profiilikuvat tai yksityiset kuvat. Hakemalla seuralaisia ainakin suuremmista kaupungeista tulet nopeasti huomaamaan, että seuranhakijat eivät lopu kesken. Ota siis rohkeasti yhteyttä eri henkilöihin ja jos ensimmäisellä ei tärppää, niin siirry seuraavaan. Profiileista näet myös suoraan minkälaista seuraa he ovat etsimässä, ja minkälaisia ”vaatimuksia” heillä on uudelta partnerilta.

Vinkki: Kun järjestät ensimmäisen tapaamisesi, kannattaa ne sopia julkiselle paikalle.

Hyvää:

 • 100% anonyymi
 • Ilmainen rekisteröityminen
 • Helppokäyttöinen
 • Takuuvarmat seksitreffit
 • ”Paniikki” –nappi ja useat muut turvatoimet
 • 80,000 Suomalaista käyttäjää
 • Premium-versio on todella edullinen

Huonoa:

 • Käyttäjätunnusta ei ole mahdollista vaihtaa
 • Kuten muissakin seuranhakupalveluissa, premium-versio on maksullinen

Yhteenveto:

Kun tarkoituksenasi on järjestää salasuhde tai seksitreffit, niin on VictoriaMilan yksi parhaista deittisivustoista tähän. Kokeillessani itse palvelua onnistui ensimmäisen tapaamisen järjestäminen jo muutaman tunnin jälkeen. Suosittelen tätä palvelua siis kaikille seuranhakijoille, jotka myös haluat pitää henkilötietonsa salaisina.

Ilmaisen tilin palveluun teet tästä. Rekisteröidy ja sovi omat seksitreffit jo tälle illalle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.