salasuhde - 98

Miksi naiset etsivät seksiseuraa netistä?

Seuranhaku internetistä on yleistynyt viime vuosien aikana niin paljo, että se alkaa olemaan suosituin seuranhaku tapa maailman laajuisesti. Enää seuran hakeminen ei rajoitu vain kotikylille vaan vain mieltymyksesi on rajana. Naisten keskuudessa seksiseuraa hakevia on yhtä paljon kuin miestenkin keskuudessa, mutta yleinen käsitys on, että naisten on helppo löytää seksiseuraa.

Milf-area

Kymmenen syytä miksi naiset etsivät seksiseuraa netistä

1 – Internetin helppous

Netissä on rajattomasti mahdollisuuksia ja laadukkaiden seksitreffit sivustojen avulla seksiseuraa löytyy helposti. Deittiprofiilin tekeminen vie vain muutaman minuutin ja tämän jälkeen ollaan jo valmiita selata valitsemasi laista seuraa.

2 – Ujous

Suomalaiseen tapaan myös suomalaiset naiset ovat ujoja ja eivät turhia jutustustele tuntemattomien kanssa, mikä on ylipäätään Suomen suurin ongelma seuranhaussa. Kun keskustelun aloittaminen on helppoa ja sen voi tehdä anonyymisti on myös uusien ihmisten lähestyminen helpompaa.

3 – Tietyn tyyppisen seuran hakeminen

Jokaisella meillä on oikeus olla erilainen ja jokaisella on myös oma mielikuva unelmakumppanista. VictoriaMilan Suomi sivustolla on mahdollisuus kertoa arkailematta, minkälaista seksiseuraa netistä olet hakemassa, mikä mahdollistaa jo ennen yhteydenottoja toisen osapuolen tietouden siitä millä asialla kukakin palvelua käyttää. Olitpa sitten varattu, vapaa tai mitä tahansa siltä väliltä löytyy sinulle netistä seksitreffit varmasti jo ensimäisien päivien aikana.

4 – Yksinäisyys

Yksinäisyys on suurin syy niin miesten kuin naistekin kohdalla. Jos olet yksinöinen on internet mahdollisuuksia täynnä varsinkin seuranhaun suhtee. Naisille ominaine piirre on halu olla huomion kohteena ja sitä seksiseuraa netistä hakeville naisille on yllinkyllin tarjolla. Seksitreffit piristävät positiivisesti tylsää arkea ja yksinäisyyskään ei enää ole ongelma.

5 – Ajan puute

Kaikilla on kiire, niin myös naisilla ja siksi seksiseuran etsiminen verkosta onkin yleinen ratkaisu. Kun aikasi ei riitä roikkua baareissa etsimässä seksiseuraa on internet helpoin ja paras ratkaisu päästä eroon puutteesta ja löytää täydellistä seuraa.

6 – Pieni paikkakunta

Pienillä paikkakunnilla on ongelmana myös pienet piirit. Niin sanotut ”kaikki tuntee kaikki” kaupungit on hankalia seksiseuran etsimisen suhteen, sillä kaikki tosiaan tietävät kaiken. Monet varmaan muistavat Jaajon lukkoteorian, minkä mukaan se ei ole kylän paras lukko, johon käy kaikki avaimet ja sama maine tulee yös halukkaille naisille, jos piirit ovat liian pienet.

7 – Fetissien ja fantasioiden toteuttaminen

Internetissä on helppokohdata samoista fetisseistä kiinnostuneita ihmisiä. Tuntemattomalle henkilölle ensimmäinen kysymys kadulla ei oikeastaan voi olla ”tykkäätkö sidonnasta?” tai ”kiihotutko jaloista?”, mutta netissä tämä on täysin mahdollista ja se on oikeastaan tehty vieläkin helpoksi, sillä profiilisi voit jo suoraan ilmoittaa mistä pidät. Fantasioiden, kuten kolmannen pyörän tuominen seksileikkeihin on yleistä internetin kanssa, koska Suomessa aihe on vieläkin hieman ”tabu”, vaikka monet parit näistä leikeistä pitävätkin.

8 – Seksin puute

Seksiä ei ole vain yksinkertaisesti mahdollista saada ja silloin täytyy keksiä uudet keinot seksiseuran hakemiseen. Seksiseuraa netistä on tarjolla varsinkin naisille jo takuu varmasti jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Dildo kyllästyttää ja tekisi mieli ihan aitoa tavaraa 🙂 Dirty Affairs Suomi auttaa!

9 – Salasuhteen etsiminen

Kuvittele tilanne täydellisestä parisuhtesta, mutta ainut mikä tökkii on seksi. Silloin salasuhde on jopa välttämätö suhteen pelastamiseksi, kuulostaa kornilta, mutta totta se on. Monet on arvailleet syitä seksihalujen katoamiseen pitkien suhteiden aikana, mutta sitä ei voide selittää yksiselitteisesti. Hakemalla seksiseuraa netistä voit oikeasti jopa pelastaa nykyisen parisuhteesi.

10 – Pelko pakkien saamisesta

Suomalaisille pakit tekevät loven itseluottamukseen liian helposti ja muutamien pakkien jälkee itseluottamus on nollassa, jolloin uusien tuttavuuksien tekeminen on lähes mahdotonta. Netissä ei tarvitse ujostella, mikä mahdollistaa helpomman seuranhaun. Älä pelkää, vaan ota ja anna 😉

Klikkaa itsesi tästä VictoriaMilan Suomi sivustolle hakemaan seksiseuraa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.