Flirtfair deittisivusto

Tiedot:

 • Verkkosivu: Flirtfair
 • Rekisteröinti: Ilmainen
 • Omistaja: HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG
 • Asiakaspalvelu: palvelu@support-flirtfair.fi
 • Tyyppi: Deittisivustot, nettideitti
 • Erikoistunut: Seksitreffit
 • Slogan: Uusia tuttavuuksia ja eroottisia seikkailuja

Flirtfair on erikoistunut seksitreffien järjestämiseen. Tämä deittisivusto on sinulle, kun tarkoituksenasi on löytää puhtaasti seksiseuraa netistä – ei parisuhdetta. Tässä arvostelussa pureudumme palvelun käytettävyyteen ja katsomme kuinka hyvin se todellisuudessa toimii.

Milf-area

Flirtfair on Suomalaisia varten tehty yhteisö, minkä kautta voit järjestää eroottisia tapaamisia ja luoda kontakteja. Ja tässä se onkin onnistunut loistavasti, sillä yleistunnelma deittipalvelussa on erittäin rento ja tuntui, että kaikilla henkilöillä joita lähestyin oli tarkoituksena järjestää puhtaasti seksitreffit, eikä mitään pidempi aikaisia suhteita. Useat sivustolla olevat naiset olivat myös varattuja, mikä on hyvä asia erityisesti, jos et ole hankkimassa vakavaa parisuhdetta.

Ennen kuin kerromme miten helposti seksitreffit todellisuudessa järjestyvät Flirtfairin kautta, niin katsotaanpa hieman rekisteröitymistä

Palveluun rekisteröityminen

Ison plussa Flirtfair saa sen ilmaisesta rekisteröitymisestä, mikä tarkoittaa, että myös sinä voit kokeilla palvelua huolettomasti. Rekisteröityminen palveluun oli myös yllättävän helppoa. Huomattavasti helpompaa kuin moniin vastaaviin palveluihin. Flirtfair sivustolle mennessä eteesi hyppää suoraan kenttä, mistä voit valita esimerkiksi, sukupuolen, syntymäajan, käyttäjätunnuksesi ja haluamasi salasanan. Tämä jälkeen painat ”liity nyt ilmaiseksi” nappia, jonka jälkeen sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Klikkaamalla linkkiä vahvistusviestissä, tilisi aktivoidaan ja voit kirjautua palveluun juuri tekemälläsi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Profiilin luominen ja muokkaaminen

Omaa profiilia voit muokata helposti ”muuta profiilia” napin kautta, mistä pääset käsiksi palvelussa julkaistaviin tietoihisi. Sieltä voit lisätä profiilikuvan, kertoa itsestäsi, ulkonäöstäsi tai vaikkapa harrastuksistasi. Kuten monilla muillakin seuranhakusivustoilla, voit myös ohittaa tämän kohdan ja jättää henkilökohtaiset tietosi vaikka täysin tyhjäksi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä kannata, sillä huolitellut kuvalliset profiilit keräävät jopa 15 kertaa enemmän kävijöitä. Antamalla itsestäsi niin paljon tietoa kuin mahdollista järjestät myös seksitreffit huomattavasti helpommin.

Seuran etsiminen

Seuran etsiminen Flirtfair palvelusta ei poikkea kovinkaan paljon muista seuranhakupalveluista. Siellä voit hakea seuraa normaalisti esimerkiksi iän, sukupuolen, paikkakunnan perusteella, minkä jälkeen saat kattavan ja selkeän listan ihmisistä. Näet suoraan myös minkälaista seuraa he ovat etsimässä, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi lukemalla kymmeniä profiileja turhaan. Hauskan lisän hakuun tuo myös yksityiskohtainen haku, jolloin voit rajata käyttäjiä mieltymyksien mukaan, kuten: katsominen, seksitreffit, filmaaminen, alusvaatteet, parinvaihto tai vaikkapa suuseksi.

Flirtfair erottuu muista palveluista ”Horny”-systeemin ansiosta. Tämä ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluat järjestää seksitreffit saman tien. Liittyäksesi tähän ryhmään sinun tarvitsee ainoastaan lisätä profiilikuva ja klikata itsesi ryhmään. Kaikki tämän ryhmän jäsenet ovat etsimässä seksiseuraa ilman siteitä juuri nyt.

Premium-jäsenyys

Kuten lähes kaikissa toimivissa seuranhakupalveluissa, myös tässä on premium-jäsenyys. Maksamalla itsesi jäseneksi, voit lähettää ja vastaan ottaa enemmän viestejä, saat ilmaisia bonus ”coinsseja” ja voit esimerkiksi korostaa profiiliasi. Ostaminen ei tosin ole pakollista, sillä saat heti kirjatuessasi tietyn määrän kolikoita, millä voit järjestää ensimmäiset seksitreffit.

Premium jäsenyyden hinta Flirtfairissä on myös huomattavasti pienempi, kuin monissa muissa vastaavissa seuranhakupalveluissa ja voitkin päästä täydeksi jäseneksi vain 5€ kertamaksulla.

Hyvää:

 • Ilmainen rekisteröityminen
 • Helppo käyttöinen
 • Järjestä seksitreffit helposti
 • Paljon Suomalaisia käyttäjiä

Huonoa:

 • Hieman sekava kotisivu
 • Maksullinen Premium-jäsenyys (ei pakollinen)

Yhteenveto:

Kun tarkoituksenasi on järjestää puhtaasti seksitreffit eikä etsiä vakavaa parisuhdetta, niin Flirtfair on hyvä deittipalvelu tähän. Ilmaisen rekisteröitymisen ansiosta voit myös huoletta kokeilla palvelua, minkä jälkeen voit valita ostatko itsesi preamium- tai kulta-jäseneksi. Edullinen hinnoittelu tekee siitä myös kaikille sopivan palvelun.

Tee ilmainen tili Flirtfairiin tästä ja järjestä seksitreffit vaikka jo tänään.

Milf-area

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.